"I thought I saw you cry", Rapid Eye Movementin Losing My Religion soi, ja pää on tyhjä... tasan kuukausi joulusta, mutta tuntuisi, kuin siitä olisi jo ikuisuus aikaa. On tässä mietitty "velipojan" kanssa, että pitäsköhä sitä siirtyä semi-proksi tässä dataamisessa, kun se näkyy kerran näin sujuvan(ainakin toisten osilta) xD

On ollut pitkään tyhjä olo... Olen yrittänyt kirjoittaa, mutta siitä ei tule MITÄÄN, ei sitte niiku yhtää mitää. Talentti hukkuu, eikä synny oikeestaa mitää... Toisaalta muutamia ideoita on ollut, mutta ovat lähteneet yhtä nopeasti, kuin tulivatkin. Tekisi mieli syyttää koulujärjestelmää, joka todistetusti tappaa luovuuden, mutta en voi, kun ei ole siitä kyse... On ihan oma ongelma... Mikä, ni se on sitte toine juttu.

Koulussa meinas pää hajota pariin filsan ryhmäläiseen JA kaiken kukkuraksi muuan nimeltä mainitsematon stalkkeri, jonka toivoin jo lopettaneen rupesi sitten kaveeraamaan... Ei mitää tolkkuu täs toiminnas oikeesti... Joku kaunis päivä mä vielä tilitän koko maailmalle sen, mut ei viel, the time's not right.

"Don't you dare to read my mind,
Because you don't like, won't like what you'll find,
And the more that you resist me,
The greater the damage will be"

The Unguided - Phoenix Down
Post Scriptum: Maailman kovin ja hienoin biisi