Ja heti lähtöön nöyrimmät pahoitteluni tästä HELVETIN pitkästä kesälomasta, jonka vietin tämänkin blogin tiimoilta. Huomenna tosiaan alkaa koulu, joten mitä suurimmalla todennäköisyydellä pyrin taas jotain tännekkin kirjoittamaan, kun ei muutakaan voi tehdä siinä keskellä pirun yötä.

Asiaan; Tänään oli kieltämättä mielenkiintoinen päivä; Päivä alkoi sillä, että nukuin ennätyksellisesti(ihan tosi) klo 08.21 asti(älkää kysykö, miten muistan...). Nousin sängystä tosin vasta kymmenen aikaa, koska yritin epätoivoisesti saada unta(ja koska muistin, että Plantagen aukeaa siihen kellon aikaan). Lähdin sitten syömään, ja puin pikaisesti päälle, ja selitin äidilleni, että olin lähdössä tyttöystäväni luokse pikaiselle visiitille. Se mitä en kertonut oli se, että kävin hakemassa rakkaalleni neljännen kuukausipäivän kunniaksi ruusuja :) Yllätyskäyntini ei ilmeisesti ketään haitannut, mutta se tosiaan jäi hyvin lyhyeksi, koska olimme lähdössä yksille rippijuhlille käymään. Sieltä sitten tulin kotiin, ja odottelin kultaani saapuvaksi. Se mitä tänään tavoista poiketen tapahtui oli, että tein rakkalleni hieman pidemmän(ehkä 5 minuuttia) selkähieronnan, joka kuulemma kelpasi, mutta mene ja tiedä xD

Tässä taas sitten uusien musiikillisten valaistumisien jälkeen ollaan, ja toivotetaan kaikille oikein ihanaa viimeistä unta ennen koulu alkua! Amen to that!

"Fear, death, blood, flesh - My glory day is here
overlords, raging hoards - The spoils of war are near

I will fight alone,
Stand and face an army of one,
I will stand alone,
Until I'm overrun"