Rakas päiväkirja,

Anteeks kaikille, ku jäi taaskin kirjoittamatta, mutta syynä ihan yksinkertaisesti se, että rakkaani oli meillä yötä, ja se vain jäi. Rakkaani siitä jo huomauttikin, mutta silloin oli jo niin myöhä, että päätin jättää kirjoittamisen tälle päivälle.

Eilen siis oli jännä päivä; ensin pääsin koulusta pienellä poikkeuksella klo 10.30, jonka jälkeen painelimme rakkaani ja erään ystäväni kanssa Mäkkiin, jossa tilasin ns. "Chrisu-mealin", joka sisältää 2 juustoa ja Big Mac aterian. Kaiken tämän jälkeen oli vielä vähän nälkä, mutta kyllä se siitä sitten vähän laantui. Sitten käväisimme näiden tyttöjen vanhalla koululla(Kallion ala-aste), ja sieltä sitten menimme Marjikseen(ilman ystäväämme).

Matkaan tuli mutka, kun neidin koira käyttäytyi oudosti, ja sitten lenkki meni vituiksi. Siinä oli joku anaalirauhas ongelma, mutta sen enempää en äskeisestä tiedotteesta tajunnut(enkä halua!). Noo, anyways, loppujen lopuksi pääsimme sitten meille asti, ja täällä sitten katselimme mitä nyt töllöstä tuli, söimme, kuuntelimme musakkia ja pidimme muutenki hauskaa. Sitten saimme tämän loistavan idean, että rakkaani jäisi meille yötä, ja näinhän sitten kävi.

Kun sitten yöstä selvittiin, heräsin vähän jälkeen kahdeksan ja sitten aloin säätämään. Söinkin, ennenkuin rakkaani heräsi äitylini puhelimen soimiseen... Kävi parkaa sääliksi... Sen puhelimen kaikki äänet ovat ärsyttäviä... Jopa se jota se lähettää mun luuriini, kun mutsi soittaa... Sitten saimmekin 10.36-> jokusen tunnin yksinäistä aikaa, ja kuuntelimme musaa ja pidimme syömisen ohella muutenkin hauskaa. Sitten tapahtui pieni kömmäys mutsin kanssa, kun he tänne saapuivat, mutta sekin sotkun on selvitetty, eikä huolta, mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut. Nyt sitten piti päästää kulta menemään, mutta ei voi mitään.

Huomista innolla odotellen; Hyvää yötä, kauniita unia ja oikeen sulosia oman kullan kuvia kaikille!!

"I used to chase skirts all over the world,
until I got to Scotland, and boy was I surprised!"
-Walter(Jeff Dunham)