Tätä voi kutsua puhtaaksi laiskuudeksi hyvät lukijat. Ei vain ole into riittänyt. Tiistaina sitten lähdimme suunnistamaan puolilta päivin Heinlammelle Hollolaan. Siellä sitten poikkeuksellisesti aika sujui paskaa jauhaen, koiraa ulkoiluttaen, kasvejä etsien(hemmetin kasvio...), ja pelaillen. Onneksi siellä sentään oli netti, joten en ollut ihan eristyksistä muusta maailmasta. Olihan se iha hienoa, mutta helvetillinen ikävä oli kultaani. Noo, sitten kun torstaina aamulla lähdimme suunistamaan kotiin olin aivan tohkeissani, koska tiesin, että edes muutaman tunnin ajan näkisin kultaani, ennenkuin tämä lähtisi mökille, ja palaisi vasta konfirmaatioonsa, joka pidettiin tänään.

Perjantaina sitten päädyin ystävieni kanssa uimaan Suomenlinnaan. Upea elämäys, period. Siis vesi oli lämmintä, aallot mahtavia, ja seura loistavaa, joten mikäs siinä. Oli myös hienoa nähdä ystäviä pitkästä aikaa. Noo, sitte sovimme alustavia suunnitelmia lauantaista, mutta ne menivät hieman erilailla, koska joukkoomme liittyi kolme henkilöä alkuperäisen suunnitelman vastaisesti, mutta eipä tuo ketään haitannut. Siinä sitten syötiin ja pyörittiin, ja jopa pelattiin korttia(paskan jauhuun ohella tietenkin).

Sitten koittikin suuri päivä, jota olin jo hetken odottanut, ja sössin huolella heti aamusta. Kortti nimittäin puuttui, ja jouduin sitten vääntämään sen vapaalla kädellä kello 8 in the freakin' morning. Siitä tuli ihan kohtalainen, ja nyt sitten on vasta konfirmoitu kulta minulla :) Kyllähän niistä sukulaisistakin selvisi, kun eivät ne ihan päälle käyneet. Lopputulos olikin se, että olimme kaverukset viimeisinä melkein siellä, ja lähdin itse vasta vartin vailla yhdeksän julmetussa rankkasateessa sotkemaan kotia kohti. Tänään myös tarttui pari biisiä uusia iPodiin, ja nyt on sitten taas kauhea himo kuunnella vaihteeksi rankempaa musaa.

Keep rockin'; Hyvää yötä, kauniita unia ja oikeen sulosia oman kullan kuvia kaikelle kansalle!!

"Your faith was strong but you needed proof
you saw her bathing on the roof
her beauty and the moonlight overthrew you
she tied you to her kitchen chair
she broke your throne and she cut your hair
and from your lips she drew the hallelujah"

P.S. Lähden viikon reissulle keskelle ei mitään, kone on mukana, mutta netti voi olla hyvin vaikea löytää, joten oletettavasti minusta ei kuulu ainakaan täällä mitään ainakaan viikkoon.